BOSNA I HERCEGOVINA

POŠALJI STRANICU MAILOM

 • Vaše ime i prezime: *

 • Vaša e-mail adresa: *

 • E-mail adresa primaoca: *

 • Pošaljite mi kopiju:

 •  

SBB BiH: Tihić je završio kod izdajnika Fikreta Abdića u Hrvatskoj

Umjesto da nakon toga, kao na hiljade drugih časnih logoraša ode u Armiju BiH i časno se bori za svoju zemlju, Tihić je završio kod izdajnika Fikreta Abdića u Hrvatskoj

Potpuno je tačno da je Tihić ratni dezerter, koji je bio kod Fikreta Abdića i potom kao matičar u Njemačkoj prodavao nevalidna državljanstva i pasoše, stoji u najnovijem saopćenju iz saveza za bolju budućnost BiH koje prenosimo u cijelosti:

 

Tačno je da je zbog toga što je kao neosvješćeni Bošnjak u dnevnoj sobi držao sliku Stjepana Kljujića i odveden u logor iz kojeg je volšebno oslobođen nakon samo nekoliko sedmica.

 

Umjesto da nakon toga, kao na hiljade drugih časnih logoraša ode u Armiju BiH i časno se bori za svoju zemlju, Tihić je završio kod izdajnika Fikreta Abdića u Hrvatskoj!

 

Koliko je Tihić bio respektabilan svjedok Haškog tribunala najbolje govori javni utisak i zahvalnost Miloševićevih advokata, koji to nisu uopće skrivali.

 

Stranka čije je koalicioni partner pune dvije godine bio lično Radovan Karadžić, zbog kojeg je naš narod platio to koaliranje sa 200.000 mrtvih i million raseljenih, nema historijsko pravo drugima podmetati navodne veze sa njihovim trajnim partnerima.

 

Pripisivati Radončiću lažnu podjelu BiH je nova SDA-ova privilegija na glupost, jer je ta stranka organizirala Bošnjački sabor i nudila muslimansku republiku koju su Bošnjaci i tada glatko odbili.

 

Činjenica da Radončić u porodici ima nekoliko šehida, i da je bio član Vrhovne komande Armije BiH i da je svaki dan rata bio u opkoljenom Sarajevu, kao i Lagumdžija koji je ranjen i imao 13 operacija, najbolji su demanti neinteligentnog dezertera i njegovog ideološkog šefa Bakira Izetbegovića.

 

Jalovi Tihić i njegova stranka su opljačkali „BH Telecom“, ratne donacije u vrijednosti od više milijardi maraka, organizirali ratno-profitersku pljačku za sebe i Selimoviće, od Bošnjaka su napravili narod sa 50 posto nezaposlenih i gladnih, a Zika Turković im je strateški partner koji im je finansirao kampanju i kojem su poklanjali blindirana auta rahmetli Izetbegovića i opremu za prisluškivanje nekadašnjeg AID-a.

 

To ne izmišlja SBB BiH, nego je to utvrđeno tokom istražnog sudskog postupka.

 

To je antibosansko i antibošnjačko djelovanje koje nesposobni Tihić i Izetbegović pokušavaju da pripišu nekom drugom.

 

Uostalom, oni žele da im se javno odgovara na njihove etikete, a ne žele da odgovore zašto su BiH i Bošnjaci danas prvi u Evropi po neizgradnji, korupciji i crnim stranačkim fondovima gdje se otima iz usta naroda i bogate samo nesposobni i nerealizirani političari.

 

Neka Tihić i Izetbegović odgovore ko je uništio boračke certifikate, ko je izigrao borce i ko je potpisao veleizdajnički sporazum u Prudu.

 

Neka Tihić preko Sehade odgovori odakle mu novac za brojne nekretnine, dvoetažni stan u Importanne centru i za koliko je novca oštetio građane i Poreznu upravu FBiH, na način lažnog umanjenja cijene te skupe nekretnine.

 

SBB BiH, stoga, poziva Midhata Arifovića, direktora Porezne uprave FBiH i Tihića da pokažu ugovore i poresku procjenu javnosti na uvid. Zašto ne demantira da je kupljena vila na ime njegove sestre u Hrvatskoj i to baš uz vilu Fikreta Abdića? Ratni izdajnici zajednički uživaju u imovini koju su iznijeli iz BiH.

 

Spominjanje Miškovića kao tobožnjeg Radončićevog partnera potrošena je matrica iz prethodne predizborne kampanje, jer građani Tuzle vide da u veleljepno izgrađenom objektu nema Miškovića, ali na sreću ima kompanije „Robot“ i Selvera Oruča.

 

To govori na kakve je laži SDA spremna, čak i u mjesecu ramazanu na koji vole da se nedopustivo pozivaju kao samo svoj ekskluzivitet.

 

Na kraju, neka se Bakir i Suljo dogovore kada više lažu: onda kada tvrde da je Radončić loš musliman ili kada tobože pravi vjersku državu.

 

Očito, strah od EU i njenih kriterija za borbu protiv korupcije, uspaničio je Tihića i Izetbegovića, a strah da Radončić ili neko iz SBB BiH ne preuzme Ministarstvo sigurnosti doveo ih je na ivicu političke mahnitosti, kojom se pokušava zaustaviti prijem BiH u EU i njenog kretanja sa iranskog na zapadni kolosjek, kaže se u saopćenju Pres-centra Saveza za bolju budućnost BiH.

Četvrtak, 26. Juli 2012 u 10:41

Izvor: bh-news

Tagovi: Savez za bolju budućnost BiH, sulejman tihić, sda

ANONIMNI KOMENTARI

KOMENTARI { 0 } DODAJ KOMENTAR
 • Trenutno nema komentara.
 • Ime / Nadimak: *

 • Komentar: *
  (do 1200 karaktera)

 •  

 • Karakteri sa slike: *

 •  

Postavljeni komentari predstavljaju isključivo mišljenje i stav pošiljaoca komentara. Bh-news zadržava pravo da ukloni svaki komentar koji je neprikladan, a koji je uvredljiv na rasnoj, vjerskoj, nacionalnoj, gender i svakoj drugoj osnovi. Takođe, biće uklonjeni svi komentari koji vrijeđaju pravo na privatnost ili bilo koje drugo pravo. Takođe, nije dozvoljeno pisati optužbe, koristiti jezik mržnje i netolerancije.

FACEBOOK

Sadržaj je moguće preuzeti i bez saglasnosti autora, ali uz isključivo navođenje izvora www.bh-news.com

Imate profil na Facebook-u?

Kliknite "Sviđa mi se"
da ubuduće pratite najnovije vijesti na svom profilu.