ZANIMLJIVOSTI

POŠALJI STRANICU MAILOM

 • Vaše ime i prezime: *

 • Vaša e-mail adresa: *

 • E-mail adresa primaoca: *

 • Pošaljite mi kopiju:

 •  

Crnogorski "recept" za rađanje muške djece

Prednost za dobijanje muškog djeteta je u slučajevima kada je muž stariji pet do šest godina, ili 12 do 13

Blaž - Bajo Šuškavčević (87) iz zetskog sela Vukovci otkrio je dobro čuvani „recept“ dobijanja muškog djeteta.

 

Šuškavčević je pomagao mnogim porodicama u dobijanju muškog potomka, te je odlučio da „recept“ objavi.

 

"Da bi dobili dijete muškog pola moraju se uvažiti tri režima. To su razlika u godinama među bračnim parom, ovulacija i režim ishrane. Svake sedme godine polni organi se podmlađuju, to jeste u 14, 21, 28, 35, 42. i 49. godini. Kada partner u braku napuni ove godine rađa se dijete njegovog pola, sve dok „bračni drug“ napuni naznačene godine, i tada preuzme njegov pol. Pomlađivanje počinje svake sedme godine, ali ne smije se rizikovati pola godine, jer kod nekog počinje prije ili kasnije. Ako jedan bračni partner, na primjer, napuni 21 godinu a drugi 19, onaj koji je napunio 21 ima prednost da dobije dijete svog pola, sve dok drugi partner ne napuni 21 godinu", rekao je Šuškavčević.

 

Prednost za dobijanje muškog djeteta je u slučajevima kada je muž stariji pet do šest godina, ili 12 do 13, ili, prema riječima Šuškavčevića, i u slučajevima kada je žena godinu ili dvije starija, prenose crnogorske „Vijesti“.

 

"Dokazano je da u porodici sa dvoje djece, ako je jedno starije sedam ili 14 godina, moraju biti istog pola, izuzev ako je žena ostala trudna treći dan ovulacije ili treći dan ispred ovulacije. Taj period predstavlja izuzeće, jer tri dana pred ovulaciju, ako ostane trudna i rodi, muško dijete mora biti degenerisano. Ovo treba da zna svaki bračni par jer ljubavni zanosi tokom tri dana pred ovulaciju mogu biti opasni", rekao je Šuškavčević.

Ponedeljak, 28. Maj 2012 u 16:00

Izvor: bh-news

Tagovi: recept, muško dijete, Blaž - Bajo Šuškavčević

ANONIMNI KOMENTARI

KOMENTARI { 0 } DODAJ KOMENTAR
 • Trenutno nema komentara.
 • Ime / Nadimak: *

 • Komentar: *
  (do 1200 karaktera)

 •  

 • Karakteri sa slike: *

 •  

Postavljeni komentari predstavljaju isključivo mišljenje i stav pošiljaoca komentara. Bh-news zadržava pravo da ukloni svaki komentar koji je neprikladan, a koji je uvredljiv na rasnoj, vjerskoj, nacionalnoj, gender i svakoj drugoj osnovi. Takođe, biće uklonjeni svi komentari koji vrijeđaju pravo na privatnost ili bilo koje drugo pravo. Takođe, nije dozvoljeno pisati optužbe, koristiti jezik mržnje i netolerancije.

FACEBOOK

Sadržaj je moguće preuzeti i bez saglasnosti autora, ali uz isključivo navođenje izvora www.bh-news.com

Imate profil na Facebook-u?

Kliknite "Sviđa mi se"
da ubuduće pratite najnovije vijesti na svom profilu.