BH News Logo

Regija i svijet

Hitler je uzimao sjeme bikova da bi bio u formi za seks, ali i kokain

Nacistički vođa Adolf Hitler obožavao je luksuzne automobile, bio je zavisnik od kokaina, nekontrolisano ispuštao gasove kao posljedica vegetarijanske ishrane i primao injekcije sa sjemenom mladih bikova kako bi bio u formi za seks sa Evom Braun, otkrivaju istorijski dokumenti koji će uskoro biti na aukciji.

hitler_eva_ap.jpg

Adolf Hitler i Eva Braun Foto: AP

Kako prenose američki mediji, zbirka se sastoji od povjerljivog izvještaja na 47 strana o Hitlerovom zdravstvenom stanju, koji je sačinjen nakon rata u razgovoru sa šestoricom njegovih ljekara.

 

Jedan od Hitlerovih glavnih ljekara dr Ervin Gising je zapisivao pojedine firerove izjave, poput "Čerčil i Ruzvelt nisu nikakav politički ni vojni faktor" i nacrtao detaljnu skicu čuvenog firerovog skrovišta "Vučje jazbine".

 

Dokumenti koja su dosad veoma rijetko izlagani u javnosti, biće stavljena na licitaciju 8. i 9. maja u organizaciji američke onlajn aukcijske kuće "Alexander Historical Auctions".

 

Povjerljivi ljekarski izvještaj sadrži nekoliko rendgen snimaka Hitlerove lobanje, kao i detaljan opis njegovog zdravstvenog stanja.

 

Iz njega se saznaje da su Hitler i Braunova imali seksualne odnose iako su spavali u odvojenim krevetima i da je firer primao injekcije sa sjemenom mladih bikova kako bi podstakao svoj libido.

 

U odjeljku "seks karakteristike" piše da Hitlerovi "seksualni organi nisu pokazivali znake abnormalnosti ni patologije.

 

Hitler je izuzetno uživao u društvu atraktivnih žena, posebno tokom godina uspona na vlast. Kasnije, njegov libido je očigledno bio sublimiran zbog sve veće odgovornosti.

 

U izvještaju se navodi i da je zbog vegetarijanske ishrane Hitler "patio od nekontrolisanog ispuštanja gasova" i da je nacistički vođa zbog toga pio pilule.

 

Hitler je koristio kokain da bi umirio bol u sinusima i grlu, ali su ljekari u jednom trenutku bili primorani da mu smanje dozu, jer je postao ovisnik od ove droge koja je podizala njegovo raspoloženje.

 

Gisingov izveštaj sadrži i mapu "Vučje jazbine", Hitlerovog skrovišta tokom Drugog svjetskog rata, koju je svojeručno nacrtao.

Subota, 05. Maj 2012 u 07:33

Izvor: 24sata.rs, bhnews