BH News Logo

Zanimljivosti

Žena koja se odrekla žileta za brijanje

U današnje doba, neobrijani pazusi prava su tabu tema. Ova hrabra žena progovorila je o kontroverznoj temi u studiju uživo i svima pokazala svoje argumente.

zena_se_prestala_brijati_ispod_pazuha.jpg

Ona je sretna- dlakava!

Dlačice na ženskom tijelu više su nego nepoželjan dodatak. Žene više nego ikada prije u istoriji muku muče s dlačicama, epilatorima, bolnim depilacijama… a trendu se pridružuje i sve više muškaraca, prenosi Daily Mail.

 

Jedna žena odlučila je biti sretna- dlakava!

 

Studentica Emer O'Toole iz Dublina odlučila je potpuno prestati s brijanjem prije 18 mjeseci jer je shvatila kako se danas na žene vrši preveliki pritisak o tome kako bi trebale biti savršene. Prvenstveno su je zasmetale nejednakosti u rodu, tj. ono što se tolerira muškarcima, nikako nije poželjno za žene.

 

Emer je gostovala u emisiji 'This Morning' te ispričala kako je s depilacijom počela kada je imala 14 godina samo zato jer se od nje to očekivalo.

 

No danas, ona je prihvatila izazov i nada se promjeni u ženskom razmišljanju. 'Počela sam ispitivati odnos sa svojim tijelom i svojim dlačicama. Zašto bih se brijala?', rekla je studentica.

 

Voditeljica u studija iskreno je rekla kako se divi njenom samopouzdanju.

Petak, 04. Maj 2012 u 19:43

Izvor: dnevnik.hr, bhnews