Javni pozivi i konkursi

Poziv za prijavu ideja za prvo investiciono veče u BiH

Inovacioni centar Banja Luka
03.04.2012. 05:31:34

PRVO INVESTICIONO VEČE U BOSNI I HERCEGOVINI
POZIV ZA PRIJAVU IDEJA

Inovacioni centar Banja Luka pokreće inicijativu uspostavljanja mreže poslovnih anđela u Bosni i Hercegovini, te sa tim u vezi, 27. aprila 2012. godine sa početkom u 18.00 časova, Inovacioni centar Banja Luka organizuje prvo investiciono veče u Bosni i Hercegovini gdje će preduzetnici imati priliku da svoje ideje predstave poslovnim anđelima u cilju obezbjeđivanja sredstava za realizaciju ideja.

Ko su poslovni anđeli?

Poslovni anđeli su fizička lica koja individualno ili kroz vid udruživanja ulažu svoj kapital, znanje i poslovne kontakte u razvoj poslovnih ideja sa potencijalom za brz rast. Pored kapitala, poslovni anđeli novom preduzeću u koje investiraju ustupaju i svoje lično iskustvo, vještine i kontakte radi njegovog prosperiteta.


Ko se može prijaviti?
Bilo da ste individualac, tim ili startap preduzeće, ukoliko imate dobru poslovnu ideju, razrađen poslovni model, razrađen poslovni plan, započeli ste sa realizacijom poslovne ideje, i potrebna su Vam dodatna sredstva kako biste uspešno realizovali svoju poslovnu ideju, investiciono veče je pravo mjesto za Vas.
Učešće na investicionoj večeri Vam pruža mogućnost da predstavite svoju ideju investitorima i obezbjedite finansijska sredstava za dalju realizaciju ideje.
Za sve preduzetnike koji budu odabrani da prezentuju svoju ideju na investicionoj večeri Inovacioni centar Banja Luka će obezbjediti obuku u cilju što adekvatnije pripreme samih preduzetnika za predstavljanje pred investitorima.


Rok za prijavu?
Rok za podnošenje prijava za učešće na investicionoj večeri je 18. april 2012. godine. Prijavu je potrebno popuniti elektronski i poslati na email: inkubator@icbl.ba

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona 051/340-603 ili putem e-maila: inkubator@icbl.ba

Nakon isteka roka za podnošenje prijava Inovacioni centar Banja Luka će izvršiti selekciju prijava i odabrati ideje koje će dobiti priliku da budu prezentovane na investicionoj večeri.

PREUZMITE PRIJAVNI FORMULAR OVDJE:

http://www.civilnodrustvo.ba/files/prijava_investiciono_vece.pdf

(izvor: Civilnodrustvo.ba)

Nazad

Srijeda, 04. April 2012

Media Oglasi

Sadržaj je moguće preuzeti i bez saglasnosti autora, ali uz isključivo navođenje izvora www.bh-news.com

Imate profil na Facebook-u?

Kliknite "Sviđa mi se"
da ubuduće pratite najnovije vijesti na svom profilu.